Kad Bisnes ( Business Card )

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Related image


Kad bisnes sangat penting bagi orang yang berniaga secara offline atau online . Apa apa perniagaan sekali pun , kad bisnes tetap penting malah orang yang berkerja di sesuatu syarikat pun perlukan bisnes kad atau kad nama .

Bagi wani , kad bisnes dan kad nama adalah sama sebab didalam kad tersebut terdapat details peribadi kita seperti nama , jawatan , dan nombor untuk dihubungi . Senang nak berurusan dengan hanya melihat kad kemudian orang boleh simpan nombor kita didalam telefon bimbit mereka .

Orang yang berniaga secara offline biasanya kita akan nampak mereka letak kad bisnes mereka di kaunter pembayaran , betul ? Yaa ! Bagi memudahkan para pelanggan mereka untuk mengambil kad tersebut . Begitu juga bagi orang yang berkerja dibawah naungan majikan atau syarikat , mereka akan letak kad nama mereka di meja berkerja mereka .

Bagi orang yang berniaga secara online , kebiasaannya mereka akan selit kad bisnes mereka didalam parcel atau bungkusan barangan anda . Betul ? Yaa ! Kerana mereka tiada kedai , jadi mereka akan berikan kad bisnes mereka didalam bungkusan barangan anda .

Kad bisnes juga adalah salah satu langkah bagi anda memperkenalkan perniagaan anda , syarikat anda atau platform anda kepada orang awam , sanak saudara dan rakan rakan anda .

Bagi anda yang ingin menempah kad bisnes atau kad nama boleh menempah dengan wani . Alhamdulillah , hampir 10 design kad bisnes wani telah buat untuk pelanggan wani . Wani akan design kad bisnes anda sampai anda puas hati .

Kami juga menyediakan beberapa material kad bisnes untuk anda . Seperti licin , kasar , perkataan timbul inshaaAllah semua boleh . Atas pilihan anda , kad bisnes boleh dicetak dalam satu bahagian atau dua bahagian . Design atas pilihan anda dan citarasa anda .

Harga murah kami sediakan untuk anda , tidak akan melebihi kemampuan anda . Bayangkan dengan RM55 , anda boleh dapat 10 kotak = 1000pcs kad bisnes . Wahhh ! Banyakkan ? Anda takkan rasa rugi bila berurusan dengan kami , inshaaAllah . Dijamin puashati dan harga yang kami berikan kepada anda memang murahh 😍 .

Kami juga tidak mengenakan sebarang caj untuk setiap design kad bisnes . Design adalah FREE .

Berminat ? Atau sebarang pertanyaan , boleh hubungi kami


Whatsapp :

Facebook : Arifani Design .

Boleh intai-intai design yang wani dah buat dekat beberapa orang customer wani di facebook atau instagram kami . Dan boleh follow kami di INSTAGRAM 😁 .


|| Terima Kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa' ||Post a Comment

1 Comments